سبد خرید خالی است.
آموزش مونتاژ دوربین مداربسته
بدون امتیاز
مونتاژ دوربین مداربسته مستلزم اطلاع از اجزای تشکیلدهنده این ابزار امنیتی است. این اجزا شامل کیس، پایه کیس، لنز، برد اصلی، آی آر کات، برد آی آر، کابل (شامل چند رشته سیم با روکشهای رنگی)، کانکتورها (سوکتها) و اسپیسرهای نگهدارنده است.
منظور از مونتاژ، قرار گرفتن این اجزا در کنار هم به طور صحیح است. هر یک از این اجزا کاربرد خاصی دارد و باید در محل مناسبی قرار داده شود وگرنه دوربین به درستی عمل نمیکند. گاهی اوقات دوربین مدار بسته بدون برخی از این اجزا نیز کار میکند اما ممکن است کارایی لازم را نداشته باشد. پس در نحوه مونتاژ دوربین مداربسته باید دقت لازم را به خرج داد.
مونتاژ دوربین مداربسته
اولین مرحله از مونتاژ یک دوربین مدار بسته قرار دادن لنز روی آی آر کات است. لنز باید روی آی آر کات قرار بگیرد و آن نیز روی برد سوار شود. سپس این قطعات با دو عدد پیچ در پشت برد به هم وصل میشوند تا یک برد کامل حاصل شود.
در زمان مونتاژ دوربین مداربسته اگر میخواهید شرایط نمایش تصویر را تنظیم کنید باید لنز را روی آی آر کات بچرخانید و این کار را تا زمانی که به شرایط دلخواه میرسید ادامه دهید. در ادامه برای عبور کابل از پایه و کسی و اتصال آن به برد باید پایه از بدنه جدا شود و رشته سیمهای کابل از مسیر مورد نظر که داخل پایه است عبور کند.
در ادامه مونتاژ دوربین مداربسته باید کانکتورها را به کابل و کابل را به برد متصل کنید. اگر برد دوربین مدار بسته شما از نوع ahd است میتوانید از دو نوع کابل ۲۵/۱ و ۵/۱ استفاده کنید. در دوربینهای ahd نقشه راهنما روی برد حکاکی شده اما در دوربینهای ip برای اطلاع از نقشه راهنما باید کاتالوگ فنی دستگاه را ملاحظه کنید.
نقشه راهنما به شما کمک میکند بدانید چه کانکتوری را به چه رشته سیم و کدام قسمت از برد متصل کنید و این مرحله از کار مونتاژ دوربین مداربسته را برای شما بسیار راحت میکند. کانکتوری که یک مقدار بزرگتر است به برد آی آر متصل میشود.
ادامه مونتاژ دوربین مداربسته
اکنون برد اصلی و برد آی آر را از طریق یک رشته سیم و دو عدد سوکت به هم وصل میکنیم. اگر این اقدام را انجام ندهید حتی اگر دوربین مدار بسته امکان دید در شب داشته باشد نمیتوان از آن استفاده کرد.
مرحله آخر از مونتاژ دوربین مداربسته اسپیسرگذاری است. یعنی از طریق یک تعداد اسپیسر برد آی آر را روی برد اصلی دوربین قرار میدهیم و آنها را روی هم محکم میکنیم. البته قبل از این اقدام ابتدا باید جهت تصویر را مشخص کرده و برد اصلی را که امنون لنز روی آن سوار شده در جهت درستی در زیر برد آی آر قرار دهیم.
در این قسمت از مونتاژ دوربین مداربسته برای نمایش درست تصویر از لحاظ جهت باید فتوسل در پایین تصویر قرار بگیرد. فتوسل یک سوراخ بر برد آی آر است. بعد از اسپیسرگزاری باید بردها را که اکنون روی هم محکم شدهاند درون کیس قرار دهید و به کمک پیچ جایگاه آن را محکم کنید. در مرحله بعد تنها کافی است قاب روی کیس را ببندید و دوربین را در محل مورد نظر قرار دهید تا امنیت را برای خود به ارمغان بیاورید.
اجزای سیستم امنیتی
بعد از اینکه مونتاژ دوربین مداربسته را انجام دادید باید آن را با دیگر اجزای این سیستم امنیتی هماهنگ کنید. در ادامه شما را با اجزای سیستم امنیتی از جمله دوربین آشنا میکنیم.
۱. دوربین
سیستم دوربین مداربسته به طور کلی در دو حالت آی پی و آنالوگ ارائه میشود. دوربین جز اصلی سیستم امنیتی است. معمولا نوع IP به دلیل سازگاری با اکثر دستگاهها، انتخاب ارجحتری است. قبل از انتخاب دوربین، باید لیست تجهیزات مورد نیاز را در نظر بگیرید و یک برآورد قیمت داشته باشید. همچنین، باید بررسی کنید که چند زاویه دید میخواهید، تعداد دوربینها و دیگر اجزا به تعداد زوایای دید و وضوح مورد نیاز شما بستگی دارد.
۲. مانیتور
در این بخش از مطلب مونتاژ دوربین مداربسته به مانیتورینگ اشاره میکنیم. به کمک مانیتورینگ میتوانید تصاویر و فیلمهای ضبط شده، توسط دوربین مدار بسته را مشاهده نمایید. پس مانیتور نیز یکی از مهمترین اجزای یک سیستم امنیتی است. بسته به محلی که قصد رصد آن را دارید، میتوانید تعداد مانیتورها را تعیین کنید. هر چه محل بزرگتر باشد تعداد مانیتورهای بیشتری مورد نیاز است. اما اگر محل کوچک باشید نیازی به تهیه تعداد زیادی از مانیتورها ندارید. در کل هر زمان بخواهید میتوانید تعداد مانیتورها را تغییر دهید.
۳. کابل و سوییچ و روتر
در کنار آموزش مونتاژ دوربین مداربسته لازم است بدانید اگر از دوربین بیسیم استفاده نمیکنید به کابل، سوییچ یا روتر برای اتصال دوربینها و مانیتورها نیاز دارید. استفاده درست و بهجا از کابل و دیگر تجهیزات جانبی سیستم امنیتی شما را یکپارچه میکند. نیاز به سوییچ و روتر در تمام سیستمها احساس نمیشود اما وجود آن در برخی دیگر ضروری است. در کل همه چیز به انتخاب نوع دوربین بستگی دارد.
۴. ضبطکنندهها
ضبطکننده دستگاهی است که تصاویر و فیلمهای ضبط شده توسط دوربین را در خود ذخیره کرده و برای مشاهده پردازش میکند. اگر مونتاژ دوربین مداربسته به درستی انجام شود و دوربین تصاویر با کیفیتی تولید کند ضبطکننده نیز عملکرد بهتری خواهد داشت. دو نوع از ضبطکنندهها شامل DVR (ضبطکنندههای دیجیتال) و NVR (ضبطکنندههای شبکه) هستند. استفاده از دستگاههای DVR رایجتر است اما NVRها به دلیل ادغام و سازگاری با دوربین از نوع IP مناسبتر هستند.
۵. ذخیره دادهها
یکی از مهمترین اجزا در یک سیستم امنیتی جزیی است که دادهها در آن ذخیره میشود. این جزء که هارد دیسک نام دارد به عنوان یک پشتیبان برای سیستم عمل میکند. این دستگاه باید بتواند ضبط، ذخیره و پخش مجدد ویدیوها را بدون وقفه انجام دهد. در کنار نحوه مونتاژ دوربین مداربسته لازم است بدانید هارد دیسکی که در یک سیستم امنیتی استفاده میشود با هاردی که در کامپیوتر یا لپتاپهای معمولی وجود دارد متفاوت است.
خلاصهای بر مونتاژ دوربین مداربسته
با دوربین مدار بسته مناسب، میتوان محل کار و زندگی خود را ایمنتر کرد. قبل از نصب دوربین مداربسته باید تمامی الزامات مربوط به نصب را در نظر بگیرید. علاوه بر این پیشنهاد میشود نحوه مونتاژ دوربینهای مداربسته را بلد باشید تا در صورت نیاز آن را انجام دهید. ما در اینجا آموزش چگونگی مونتاژ دوربین مداربسته را به شما ارائه دادیم.
امروزه دوربینهایی روی کار آمده که دید ۳۶۰ درجه دارد، هشدارهای مبتنی بر هوش مصنوعی را ارسال میکند و امکان پخش زنده ویدیو را در تلفن شما فراهم میکند. این نوع دوربینها یک راه حل امنیتی هوشمند است و به شما کمک میکند تا از خانه و خانواده خود در برابر خطرات احتمالی محافظت کنید.
دوربین مدار بسته یک ابزار مهم در دنیای مدرن است. این ابزار به شما کمک میکند که مراقب هر مکان خاصی باشید. در کنار آموزش مونتاژ دوربین مداربسته لازم است بدانید ۵ جزء ضروری برای راهاندازی یک سیستم دوربین مدار بسته عبارت است از:
- دوربین
- مانیتور
- کابل
- ضبط کنندهها
- ذخیره دادهها
هر یک از این اجزا از اهمیت زیادی برخوردار است و حتما باید در سیستم امنیتی ما وجود داشته باشد.
CCTV یا دوربین مدار بسته که مخفف Closed Circuit Television و به معنای تلویزیون مدار بسته است، با گرفتن یک توالی ثابت از تصاویر توسط دوربین کار میکند. این تصاویر با کابل یا به صورت بی سیم ابتدا به دستگاه ضبطکننده و سپس به نمایشگر ارسال میشود.
این عملیات به فرد امکان میدهد توالی تصاویر را به عنوان یک فیلم ویدیویی ببیند. مونتاژ دوربین مداربسته یک مهارت خاص است. یک سیستم دوربین مدار بسته میتواند برای نظارت بر فعالیت در هر محلی استفاده شود. همچنین میتواند برای کمک به شناسایی مجرمان تحت تعقیب یا به عنوان یک عامل بازدارنده مزاحمان احتمالی مورد استفاده قرار بگیرد.
سوالات متداول مونتاژ دوربین مداربسته
این اجزا شامل کیس، پایه کیس، لنز، برد اصلی، آی آر کات، برد آی آر، کابل (شامل چند رشته سیم با روکشهای رنگی)، کانکتورها (سوکتها) و اسپیسرهای نگهدارنده است.
به کمک مانیتورینگ میتوانید تصاویر و فیلمهای ضبط شده، توسط دوربین مدار بسته را مشاهده نمایید. پس مانیتور نیز یکی از مهمترین اجزای یک سیستم امنیتی است.
استفاده از دستگاههای DVR رایجتر است اما NVRها به دلیل ادغام و سازگاری با دوربین از نوع IP مناسبتر هستند.
در صورت اینکه از دوربین بیسیم استفاده نمیکنید به کابل، سوییچ یا روتر برای اتصال دوربینها و مانیتورها نیاز دارید.
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “اجزای تشکیل دهنده دوربین مداربسته چیست؟”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “این اجزا شامل کیس، پایه کیس، لنز، برد اصلی، آی آر کات، برد آی آر، کابل (شامل چند رشته سیم با روکشهای رنگی)، کانکتورها (سوکتها) و اسپیسرهای نگهدارنده است.” } },{ “@type”: “Question”, “name”: “آیا وجود مانیتور لازم و ضروری است؟”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “به کمک مانیتورینگ میتوانید تصاویر و فیلمهای ضبط شده، توسط دوربین مدار بسته را مشاهده نمایید. پس مانیتور نیز یکی از مهمترین اجزای یک سیستم امنیتی است.” } },{ “@type”: “Question”, “name”: “کدام نوع ضبط کننده ها رایج تر است؟”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “استفاده از دستگاههای DVR رایجتر است اما NVRها به دلیل ادغام و سازگاری با دوربین از نوع IP مناسبتر هستند.” } },{ “@type”: “Question”, “name”: “در چه صورت به کابل، سوییچ و روتر نیاز هست؟”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “در صورت اینکه از دوربین بیسیم استفاده نمیکنید به کابل، سوییچ یا روتر برای اتصال دوربینها و مانیتورها نیاز دارید.” } }] }